Prevádzkový manažér reštaurácie

Úvod » Vyhľadávanie práce » Detail ponuky
Informácie o pracovnom mieste

• kompletné riadenie reštaurácie
• rozpisy zmien zamestnancov
• príprava jedálneho lístka
• vypracovanie plánu a kontrola dodržiavania HACCP
• vytvoriť koncept novej prevádzky (členenie prevádzky, vetranie, vykurovanie, manipulácia s odpadmi, upratovanie)
• práce spojené s otvorením novej prevádzky
• marketingové aktivity, prestíž prevádzky, stanovenie cien, optimalizácia nákladov, sledovanie konkurencie
• nábor a prijímanie zamestnancov, zvyšovanie ich odbornosti
• objednávanie tovaru, sledovanie skladových zásob, inventarizácia
• komunikácia s dodávateľmi a obchodnými partnermi
• administratívne práce (faktúry, mzdy, tržby)
• dodržiavanie BOZP, OPP
• aktívna komunikácia s vedením
• skúsenosti s manažovaním ľudí v prevádzke

Požiadavky na zamestnanca

• vzdelanie v oblasti gastronómie / prax minimálne 2 – 3 roky
• vedenie ľudí, plánovanie pracovných zmien
• monitoring a kontrola dodržiavania HACCP
• jednanie s dodávateľmi – obchodné podmienky, ceny

Znalosti

Požadované vzdelanie:

Zameranie štúdia:
gastronómia
Vodičský preukaz:
B
Prax:
2 - 3 roky

O spoločnosti

Náš klient ponúka nasledovné benefity:

• práca na TPP a zamestnanecké výhody
• perspektívne zamestnanie v prosperujúcej nadnárodnej spoločnosti
• bonusy závislé na dosahovaných výsledkoch
• možnosť ďalšieho vzdelávania
• mobil, notebook
• pôsobenie pri zrode novej prevádzky